Sakarya Valisi'nden iade-i ziyaretler

Vali İrfan Balkanlıoğlu, göreve başladığı günlerde kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan kurum ve kuruluşlara iade-i ziyaretlere devam ediyor.

Mimarlar Odası Sakarya Şubesine geçen Vali Balkanlıoğlu, Başkan Sami Kafadar ve yönetimi ile ilimizdeki yapılaşmalar üzerine görüştü. Kentin planlı gelişimine katkılarının önemine değinerek, Mimarlar Odası’nın Belediyeler ve vatandaşlar açısından son derece önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, ilimizin şekillenmesinde de önemli bir payının olduğunu belirtti.

Daha sonra TMMOB Makina Mühendisleri Odası Sakarya İl Temsilciliğini ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, sektördeki gelişmeler hakkında Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyelerinden bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.

18 Oca 2018 - 17:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.