Sakarya Üniversitesi’nden ihracata posterli destek

Sakarya Üniversitesi, ihracata destek olmak amacıyla bir kampanya başlattı.

Konu ile ilgili olarak bilgiler veren Sakarya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Tunahan, kamanya kapsamında 7 başlıkta poster de hazırladıklarını belirterek şunları söyledi: “Bölümümüz, kulübümüz ve Türk Dış Ticaret Vakfı ile birlikte 500 milyar dolarlık ihracat hedefi için "Şimdi Uluslararası Ticaret Zamanı" başlığı altında Tüm Türkiye'de Farkındalık Kampanyası başlattık. Bu kapsamda 7 Poster hazırladık.Günümüzde artık geleneksel lisans bölümlerinin yerini uzmanlığa dayalı bölümlerin alması noktasındaki küresel trend ve bu alandaki işgücü piyasasındaki uzman eksikliği de bölümümüzün önemini artırdı. Biz de bu noktadan hareketle ilk öğrencilerimizi, 2013 Yılı Bahar döneminde Yüksek Lisans programına, 2013 Güz döneminde de lisans bölümüne alarak başladık. Bölümümüz alanıyla ilgili özel sektördeki paydaşları ile yakın işbirliği içerisinde olmayı amaçlamaktadır. Bu hedeften yola çıkarak, lisans öğrencilerimiz 8. Dönemlerini işyerinde eğitimde geçirecekler. Ayrıca, alanımızın önemli ulusal ve uluslararası özel, kamu ve sivil toplum kurumları ile projeler geliştiriyoruz. Öğrencilerimizin de bu projelerde aktif olarak yer almasını sağlıyoruz.”.

29 Ara 2014 - 09:04 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.