Sakarya sel oldu Ankara’ya aktı

Sakarya Ak Parti teşkilatları 3. Olağanüstü Büyük Kongre için Ankara Arena’da yerlerini aldı.

Sakarya Ak parti İl ve İlçe teşkilatları Ankara Arena Spor Salon’nda gerçekleştirilmekte olan 3. Büyük Olağanüstü Kongre için içeride ve dışarıda yerlerini aldılar.

Parti’nin Kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılacak kongre ile genel başkanlığa getirilecek olması günün anlam ve önemini ortaya koymakta.

Ak Parti’de eski yeni milletvekillerinin, parti il ve ilçe başkanlarının, Büyükşehir Belediye Başkanının bulunduğu Spor Salonu’nda adeta bayram yaşanıyor.

Ak Parti Milletvekilleri Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu ve Ayhan Sefer Üstün’ün yanı sara, Recep Yıldırım, Ali İnci, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu yerlerini alarak yapılmakta olan kongreyi izliyorlar.

21 May 2017 - 11:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.