Sakarya örnek bir projeyi hayata geçiriyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın ile bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu’na Bisiklet Federasyonu Asbaşkanları Muhammet Berat Alphan, Bayram Akgül, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar ve Şampiyona Direktörü Aziz Sırnaç yer aldı. Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak 2020 Uluslararası Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası için gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü Kalın’a bilgiler verdi.

Motivasyonumuz arttı

Başkan Toçoğlu, “2020 yılında Sakarya olarak uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Şampiyona için hazırlıklarımızı hızla başlattık. Yenikent bölgemizde Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nı inşa ediyoruz. Şampiyonanın Cumhurbaşkanlığımızın himayelerine alınması da bizlere büyük bir motivasyon kazandırdı. İnşallah Türk sporu adına çok güzel bir şampiyona olacak. Bisiklet Adası projemizi tamamlayacak, Sakarya olarak önce 2018’deki şampiyonaya ardından 2019’a ve 2020’ye güzel bir ev sahipliği yapacağız” dedi.

Sakarya örnek bir çalışmaya imza atıyor

Sakarya’nın 2020 Uluslararası Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası gibi büyük bir işe kalkıştığını belirten Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, “2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası’nın Sakarya’da yapılacak olması Türk sporuna büyük bir katkı sağlayacaktır. Sakarya Büyükşehir Belediyesi örnek bir projeyi hayata geçirmiş oluyor. Bizler her türlü desteği sizlere sağlayacağız. Bu konuda yalnız olmadığınızı belirtmek isterim. Sakarya bizim için çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın da çok sevdiği ve huzur bulduğu bir şehir. Bu vesileyle Sakaryalı tüm hemşehrilerimize selamlarımı iletiyorum” dedi.

24 Nis 2018 - 15:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.