Sakarya Milletvekilleri Sağlık Bakanı Demircan ile

Ak Parti Sakarya Milletvekilleri 1000 Yataklı Hastane için Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Ak Parti SakaryaMilletvekilleri projesi onanan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi için Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti.

Vekiller Bakanlık'ta

Sağlık Bakanlığı’na giderek Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı ziyaret eden Ak Parti Sakarya Milletvekillerisağlığı masaya yatırdılar.

Sakarya’da yapımına başlanacak olan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi için Sağlık Bakanı’na teşekkür eden Milletvekilleri bazı önemli konuları da görüşme fırsatı buldu.

Kimler vardı?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı ziyarette, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri tam kadro hazır bulundu. Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ayhan Sefer Üstün, Recep Uncuoğlu ve Ali İhsan Yavuz’un katıldığı ziyarette milletvekillerinin yüzlerinin gülüyorolması kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

Üstün paylaştı

Yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Ayhan Sefer Üstün;

“Sakarya’mıza yapılacak olan bin yataklı hastane için vermiş olduğu desteklerinden dolayı Sayın Bakanımız Ahmet Demircan’a teşekkür ettik” ifadelerine yer verdi.

03 Eki 2017 - 20:06 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.