"Sakarya Kazanacak, Türkiye Kazanacak"

Sevda Yılmaz AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı AK Parti Sakarya Milletvekili sıralaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Yüksek Mimar, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Sevda Yılmaz’ın Teşekkür ve sıralama ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;Türkiye 24 Haziran'da yüzyılın seçimi için sandığa gidecek.Türkiye Cumhuriyeti gelecek yüzyıla hangi kadrolarla gireceğine karar vermekle kalmayacak, hangi güçle ve hangi liderlikle yoluna devam edeceğini de seçecek.Bu seçim sadece Türkiye'nin değil Kudüs'ün de kader seçimi olacak. Uygur Türklerinin de Balkan Türklerinin de kader seçimi olacak. Anadolu barış ve kardeşlik medeniyetinin dalga dalga bütün dünyaya yayılmasının önemli bir kilometre taşı olacak. Türk halkı kadar mazlum milletler de bu seçimin sonuçlarından etkilenecek. Vereceğimiz her oyla dünyanın beşten büyük olduğunu ispat edeceğiz.16 Nisan'da "Evet" dediğimiz Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin ilk Cumhurbaşkanını ve yeni sistemin ilk meclisini belirleyeceğiz.AK Parti aday listelerini açıkladı.Aday adayı olarak aralarında bulunduğum çok kıymetli isimlerden partimiz ve liderimiz Sayın R.T.Erdoğan en uygun isimleri aday olarak seçti.Biliyor ve inanıyorum ki Sakaryalı hemşehrilerimiz de bu aday listesine ve adaylarımıza Sayın Erdoğan'ın vekilleri gözüyle bakacak ve sahip çıkacaktır.Aday gösterilen arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.Aday adayı olduğum AK Parti ve Sakarya için, aday gösterilen arkadaşlarımla birlikte 24 Haziran seçimlerine kadar sanki ilk sıradan aday gösterilmiş gibi var gücümle bir oy fazla alabilmek için gayret edeceğimi ve aday arkadaşlarımı yalnız bırakmayacağımı içtenlikle ifade etmek istiyorum.Onlarla birlikte, kolkola yola devam edeceğiz.Türkiye'yi son 16 yılda bambaşka gündemlere ve hayal bile etmediğimiz ufuklara taşıyan liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde ve yanında olmaya devam edeceğiz.Sakarya için, Türkiye için, beşten büyük olduğuna inandığımız dünya için, dünyanın barışı, adaleti ve huzuru için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.Bu kutlu davada ve yolculukta birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız herkese, bizleri bağrına basan seçmenlerimize, adaylarımıza, partimize ve teşkilatlarımıza, Türkiye’yi güçlü ve saygın bir dünya devleti yapan liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.24 Haziran yepyeni bir Türkiye'nin doğum günü olacak.Sakarya kazanacak, Türkiye kazanacak.

21 May 2018 - 18:15 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

emektar - Hiç siyasi parti çalışmasında bulunmamış, emek vermemiş, teşkilat tozunu yutmamış olanların parti makamlarına talip olmalarına, cesaretlerine hayranım. Laf değil, maaşlı işler değil, gönüllü hizmetler sonucu talepler karşılık bulur, o da zamanı gelince.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 18:15