Sakarya Jandarma Genel Komutanı Çetin’i ağırladı

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Sakarya temasları çerçevesinde Sakarya Valiliği’nde Vali Balkanlıoğlu ile görüştü.

Sakarya bugün önemli bir misafiri ağırladı. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Sakarya’ya yaptığı ziyaretler kapsamında Sakarya Valiliği’nde Vali Balkanlıoğlu ile bir araya geldi.

Balkanlıoğlu kapıda karşıladı

Jandarma Genel Komutanı Çetin’in Sakarya Valiliği ziyaretinde, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu kendisini Valilik girişinde karşıladı.

Samimi ve sıcak karşılama sonrası askeri erkan, Vali Balkanlıoğlu’nun makamına geçerek burada bir müddet sohbet ettiler.

Sakarya İl Jandarma Komutanı da vardı

Jandarma Genel komutanı Çetin’in ziyaretinde Sakarya İl Jandarma Alay komutanı Albay Emin Dursun’da hazır bulundu.

Vali Balkanlıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretin sıcak ve samimi ortamda geçtiği ifade edilirken,

Sakarya Valisi Balkanlıoğlu yapılan ziyaret ile ilgili sosyal medya paylaşımında;

“Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Sn. Arif Çetin’i Valiliğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Komutanımızın şahsında tüm Mehmetçiklerimize görevlerinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

01 Haz 2018 - 21:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.