SAÜEAH'da hastaları ziyaret etti

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Toçoğlu, “Serdivan’da yaşanan olayda ağır yaralanan Polis Memurumuz Günay Doğdu’ya acil şifalar dileyerek, hastanede yatan diğer hastaları da ziyaret etmek suretiyle, geçmiş olsun d

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Başhekim Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, çalışmaları hakkında bilgiler alarak kolaylıklar diledi. Başkan Toçoğlu, daha sonra tedavi gören hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, şifalar diledi.

Acil şifa temennisi

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ettik. Başhekim Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar ve kıymetli doktorlarımızla görüştük. Çalışmaları hakkında bilgiler aldık, başarı dileklerimizi ilettik. Serdivan’da yaşanan olayda ağır yaralanan Polis Memurumuz Günay Doğdu’ya acil şifalar diledik. Hendek Yeni Yayla Mahalle Muhtarımız Burhan Dere’ye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tedavi altında olan hemşehrilerimiz sağlıklı günlere kavuşmaları temennisinde bulunduk. Yakınlarına geçmiş olsun diledik” dedi.

Desteklerimiz sürecek

Başkan Zeki Toçoğlu, “Ülkemiz sağlık alanında devletimizin yatırımlarıyla büyük bir ivme yakaladı. Hamdolsun şehrimizde de modern hastaneler inşa edildi, ediliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de Tıp Merkezimizde her yıl 100 bini aşkın hastamıza şifa olmaya çalışıyoruz. Tıp Fakültemiz ile Eğitim ve Araştırma Hastanemize her konuda destek oluyoruz. Uyum içerisinde hareket ediyoruz. Bu vesileyle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

21 Eki 2018 - 14:25 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.