Sakarya Büyükşehir’den Proje Haritası

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan projelerin haritası oluşturuldu. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Celal Of, proje ile vatandaşların yatırımlara tek tıkla ulaşabileceklerini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan projelerin haritası oluşturuldu. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen projede 2009’dan günümüze yapılan tüm projelerin konumları, görselleri ve bilgileri Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sayfasına eklendi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Celal Of,

“2009’dan günümüze Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin vatandaşlarımıza duyurulması ve yerlerinin belirlenmesi amacı ile bir proje haritası oluşturduk. Portal üzerinde hizmetlerin ve projelerin konum bazlı görselleri ve bilgileri kullanıma sunduk. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemizin kurumsal adresi www.sakarya.bel.tr üzerinden bilgisayar, tablet ve telefonları sayesinde portalımıza ulaşarak istedikleri proje hakkında detaylı bilgi edinebileceklerdir” dedi.

10 Haz 2018 - 16:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.