Sakarya Bölge Savcısı’na veda

Sakarya’da uzun süre görev yapan Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş’ in İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanması nedeni ile veda yemeği düzenlendi.

Sakarya’da uzun süre görev yapan Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş geçtiğimiz günlerde çıkan kararname ile İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanmıştı.

Sakarya’da sevilen sayılan Memiş’in bu tayini üzerine kendisine Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu veda yemeği düzenledi.

Sakarya Serdivan’da bulunan Sen Otel’de verilen akşam yemeği Vali Balkanlıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Yemeğe Vali Balkanlıoğlu eşi ile katılırken, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Başsavcı Haydar Memiş’de eşleri ile katıldılar. Davete ayrıca bazı adliye personeli ve daire müdürleri de iştirak ettiler.

Vali Balkanlıoğlu Memiş ile ilgili yaptığı veda konuşmasında,

“Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcımız Haydar Memiş için düzenlenen veda yemeğine katıldık. Cumhuriyet Başsavcımıza ilimizdeki hizmetleri için teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dilerim” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Balkanlıoğlu Memiş’e günün anısına bir kol saati hediye etti.

10 Kas 2017 - 10:15 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.