Sakarya Barosu kadınlarından galibiyet

Sakarya Barosu Kadın Voleybol Takımı, komşu Kocaeli Barosu Kadın Voleybol Takımı ile kendi sahasında yaptığı hazırlık maçından 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Antalya’da Barolar Birliği tarafından organize edilen Avukat Spor Oyunları öncesi antrenmanlara ağırlık veren Sakarya Barosu Kadın Voleybol Takımı, Serdivan Anadolu Lisesi’nde Kocaeli Barosu ile oynamış olduğu hazırlık maçında komşu baroya set vermedi. Sakarya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yeliz Aydın’ın da destek için hazır bulunduğu maçta Sakarya Barosu 3-0’lik galibiyet ile sahadan ayrıldı.

Antalya'ya hazırlar

Antrenörleri Halit Akın yönetiminde, kaptanlığını Av. Nurten Duman’ın yaptığı voleybol takımı Işıl Özer, Berna Kes, Hatice Cavlak, Esra Odabaşı, Betül Bedir Mutlu, Elif Aslı Yılmaz, Merve Çakmakçı ve Ayça Elmas’tan oluşan kadrosu ile “Antalya’ya hazırız” mesajı verdiler.

18 Eki 2017 - 12:38 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.