Sakarya AFD'den İskenderun'a ziyaret

Sakarya'nın başarılı Kaymakamlarından Recep Soytürk'den Sakarya AFD arayıcılığıyla İskenderun'dan Sakarya'ya selam geldi.

Sakarya'nın spor alanından önemli sivil toplum kuruluşlarından Sakarya Amatör Futbolcular Derneğinden Hatay İskenderun Kaymakamı Sakaryalı Recep Soytürk'ü makamında ziyaret ettiler. Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş ile yönetici Cihangir Güner, nezaket ziyaretinde bulunarak hasbihal ettiler. İskenderun kaymakamlık görevini en iyi şekilde yapan ve ilimizi temsil eden Recep Soytürk, önemli başarılara da imza atarak, görev yaptığı İskenderun'da adından sıkça söz ettiriyor. Sakarya'ya selamlarını Sakarya AFD arayıcılığıyla ileten Soytürk, memleketini çok özlediğini, dost ve arkadaşlarına, Sakarya halkına selam söyleyerek Ramazan Ay'ını kutladı. Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş ve Cihangir Güner'in sürpriz ziyaretinden dolayı mutlu olan Soytürk, memleketine de hizmet etmeyi de çok arzuladığını söyledi.

18 May 2018 - 11:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.