Sağlıkçıların ağabeyi emekliye ayrıldı

Sağlık camiasının sevilen ismi Sağlık Memuru Abdülmelik Yavuz 32 yıllık meslek hayatını tamamlayarak emekliye ayrıldı.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sivil Savunma ve Sağlık Afet Birim Sorumlusu Abdülmelik Yavuziçin veda yemeği düzenlendi. Genel Sekreter Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hasan Bektaş, Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Özcan Öktem, Mali Hizmetler Başkanı Ahmet Kemiksizoğlu ve Yavuz’un mesai arkadaşlarının katıldığı veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Genel Sekreter Sağlam “Abdülmelik Bey, insan ilişkileri, dürüstlüğü, ahlakı, bilgi birikimi ve özverili çalışmasıyla her zaman örnek bir arkadaşımız oldu. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve mutluk diliyorum.” dedi. Sağlam, emekliğin anısına Abdülmelik Yavuz’a plaket verirken, mesai arkadaşları adına Koordinatör Erkan Yamaç tarafından Yavuz’a hediyeler verildi. Gösterilen ilgi ve sevgiden son derece memnun olduğunu dile getiren Yavuz “32 yıllık meslek hayatımı noktalarken, geride bıraktığımız mesai arkadaşlarımın bu sevgisi benim için en büyük hediye. Yaşadığım duyguları anlatacak kelime bulamakta zorlanıyorum. Yıllarca birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu.

09 Şub 2017 - 12:14 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.