Sağlık camiasında dolaşan anket..!

Türkiye genelinde, Aile sağlığı personeli içinde FETÖ'cü olup olmadığının belirlenmesi amacıyla tüm personelin yanıtlaması için 5 maddelik bir anket formu düzenlendi.

15 Temmuz 2016 Cuma,darbe girişiminin ardından FETÖ’ye yönelik operasyonlar devam ede dursun, Sağlık Bakanlığı'ndan da personeline yönelik anket hamlesi geldi.

Sağlık Personel içinde FETÖ ile ilgili olanların belirlenmesi amacıyla aile sağlığı merkezlerine gönderilen yazıyla, çalışanların 5 soruyu cevaplandırmaları istendi.Sağlık personeline verilen formda :

"Bank Asya'ya para yatırıp yatırmadığı,

FETÖ okullarındaokuyup okumadığı,

Zaman, Sızıntı gibi gazete veya dergilere abone olup olmadığı,

Çalıştığı kurumda bildiği FETÖ'cü olup olmadığı" gibi sorular yöneltiliyor.

Ayrıca personelin yurt dışına çıktığı tarihleri ve çıkış amaçlarını da yazılması isteniyor.

Formun üst yazısında, ekteki belgenin tüm aile hekimleri, aile sağlığı elemanları ve personel tarafından 'ivedilikle' doldurulması ve kimsenin göremeyeceği şekilde kapalı zarf içinde ilgili kaymakamlıklara ve valiliğe iletilmesi isteniyor.

Kamu’da 76 Bin çalışan meslekten uzaklaştırıldı

İçişleri Bakanı Efkan Ala, son yaptığı açıklamada darbe girişiminin ardından görevden uzaklaştırılan kamu çalışanı sayısını bugün itibarı ile 76 bin olarak açıkladı.

İçişleri Bakanı Ala, İçişleri verilerine göre, bugün itibarı ile

5 bin 171 kişi gözaltında,

16 bin 899 kişinin ise tutuklandığı bildirildi.

İte o anket

11 Ağu 2016 - 21:15 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.