Şafak operasyonunda 39 kişiye kelepçe

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bin polisin katıldığı 'Şafak 54' operasyonunda aranan 39 kişi yakalandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bin polis, kent genelinde aranan kişilere yönelik sabahın ilk ışıklarında 'Şafak 54' adıyla operasyon düzenledi.

Kentteki 47 mahallede eş zamanlı olarak yapılan operasyona İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait helikopter de havadan destek verdi.

Operasyonda belirlenen adreslere koçbaşıyla kapıları kırıp giren polis evlerde ve şüphelilere ait araçlarda narkotik köpeği 'Dark' ile arama yaptı. Çeşitli suçlardan aranan ve aralarında cezaevi firarilerinin de olduğu 39 kişi yakalandı.

Ülkeye kaçak yollarla giren Gürcistan uyruklu 1 kişi de Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis yapılan aramalarda 4 ruhsatsız silah, 4 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği, 17 mermi, 1 gram eroin, 184 uyuşturucu hap, 586 gram toz esrar ve 18 gram bonzai ele geçirdi.

DHA

02 Ağu 2017 - 10:56 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.