Sadece bilgilerini değil, kanlarını da veriyorlar

Sakarya’da 400’ü aşkın öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, tedavi gerektiren uzun süreli hastalığı olan öğrenciler ve öğretmenler için kan bağışı kampanyası düzenledi.

“Hastalarımız Şifa Bulsun” sloganıyla Kızılay işbirliğinde gerçekleştirilen kan bağışı Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesinde yapıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı nedeniyle Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesine gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekili Zihni Açba ve protokol üyeleri, kan bağışında bulunan öğretmenleri ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, düzenlenen kan bağışı hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgi verdi. Kampanyanın ilimizde öğretmenler gününde ilk kez düzenlendiğini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Töre, mesleklerini özveriyle büyük fedakarlıklar içerisinde yerine getiren öğretmenlerimizin hasta öğrenciler ve öğretmenler için yaptığı kan bağışının çok anlamlı olduğunu söyledi.

Kan bağışında bulunan öğretmenlerle kısa süreli sohbet eden Vali Balkanlıoğlu gelecek nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin çocuklarımızı eğitirken gösterdiği özveriyi, kan bağışı kampanyasıyla da tekrarladığını ifade ederek, tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik etti.

24 Kas 2017 - 16:12 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.