Saadet Sakarya 24 Haziran seçime hazır

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayları seçim çalışmalarının son gününde şehir merkezinde büyük bir etkinliğe imza attılar.

Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım Sakaryalılara seslenerek, “Sandığa vicdanınızla gidin. Ülkemizin ve Sakaryamızın geleceği için gidin. Yolsuzlukları, yoksullukları, işsizliği, terör ile samimiyetsiz mücadeleyi bitirmek için gidin. Ülkemizin ve Sakaryamızın saadeti için düzeni değiştirmeye gidin” dedi.

Saadetlilerden Binlerce Karanfil

Aralarında tüm milletvekili adayları ve parti yöneticilerinin de bulunduğu yüzlerde Saadet Partili, Çark Caddesi, Dar Sokak ve Atatürk Bulvarında esnaf ve vatandaşa binlerce karanfil dağıttı.

Siyasi Faşizm Ülkemize Fayda Getirmez

Milli iradenin yeniden ülke yönetimine yansımasına fırsat vermesi adına seçimlerin demokrasi bayramları olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Eyüp Yıldırım, “Ama bu seçim süreci maalesef bayram havasında geçmedi. Bir ısrarla kardeşlik ve hoşgörü dedikçe, bazı partiler ısrarla kutuplaştırmalara devam ettiler. Bu öyle bir boyut haline geldi ki, parti faşizmi diye bir terim girdi farkında olmadan siyasi hayatımıza. Ülkemiz psikolojik ve sosyolojik olarak paramparça edildi. Toplumun her yüzde 50’si, diğer tarafı ‘Vatan Haini’ ilan eder duruma geldi bugün. 24 Haziran’da kim kazanırsa kazansın, insanlarımızın yarısı devleti vatan hainlerinin yöneteceğini sanarak yaşayacaklar.” Diye konuştu.

Saadet, Yeniden Kardeşliği Kuracak Tek Alternatiftir

Saadet Partisi olarak alternatif bir seçenek sunduklarını belirten Yıldırım, “Biz ülke insanlarımıza ve onların manevi değerlerine en yakın olduğumuzu düşünen partiyiz. Seçim sürecinde ne bizler ne de seçmen kitlemiz, hakaret, küfür ve başka siyasi görüşleri rencide edici üsluplardan bilinçli olarak uzak durduk. Sabrımızı çok zorlayan ağır ithamlara ve iftiralara rağmen, 25 Haziran’dan itibaren milletimizi yeniden bir araya getirecek, uzlaşı, hoşgörü ve sevgiyi inşa için çimento görevi üstlenecek olmamızdan ötürü sadece sustuk.” Dedi.

Baraj İçin İttifak

Saadet Partisi’nin sadece yüzde 10 barajına takılmamak için bir ittifakın içine girdiğini ifade eden Yıldırım, “Saadet Partisi, sadece baraj sıkıntısını kaldırmak adına bir ittifakın içine girmiştir. Bu, AK Parti tarafından kabul edilseydi, Cumhur ittifakı da olabilirdi. Millet ittifakı içerisindeki partilerin ayrı seçim beyannameleri ve politikaları vardır. Ortak noktaları da vardır. Ve her birinin milletvekili aday listeleri farklıdır. Cumhur ittifakındaki bazı partiler gibi, diğer partinin aday listelerinden isimler yer almamaktadır. Bu ittifakı çarpıtacak kadar ahlak dışı yorumlara maruz kaldık. Ve sadece sabrediyoruz. Yarın bu insanlarımız mahcup olduklarında da asla kibre kapılmayacağız” diye konuştu.

Son Gün Ahlaksız Algılara Dikkat!

Son yıllarda yapılan siyasi ahlaksızlıkların artık kanıksanmaya başlandığını ve bunun da üzücü olduğunu belirten Yıldırım, “Özellikle son gece, Saadet Partililer filanca partiye oy atacaklar şeklinde, kimler tarafından çıkarıldıklarını çok iyi bildiğimiz, son derece ahlaksız ve terbiyesiz algı yönlendirmelerine kesinlikle inanılmaması gerekiyor. Saadet Partisi uzun yıllardır ilk defa baraj problemi olmadan seçime gitmektedir. Daha önceki seçimde oylarımız ziyan olmasın diyerek başka partilere giden emanet oylarımız, bu seçimde güçlenerek yeniden Saadet Partisi’ne gidecektir. Seçmenlerimizden, bahsettiği algı oyunlarına gereken cevabı vermelerini istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Terör ve Saadet Zıt Anlamlardır

Bu seçim sürecinde, seçimin yıldızı olacağının görüldüğü partilerine yapılan en alçakça saldırıların başında, teröre destek iftirasının geldiğini de hatırlatan Yıldırım, “Saadet Partisi asla ve asla Türkiye’ye ihanet edenlerle bir arada bugüne kadar olmadı. Bundan sonra da olmayacaktır. Bize bu yaftayı takmak isteyenler, çok da geriye gitmeden geçmişlerine bakmalılar. Sakaryalılar, Saadet Partisi’nin terörü desteklediğini söyleyen partilerin, elbette ki geçmiş sabıklarını unutmadan sandığa gideceklerdir. Ve hesabını keseceklerdir. Çünkü hiçbir Sakaryalının, sonrasında yanılmışız dense bile, geçmişteki yanlış terör politikaları neticesinde verdiğimiz şehitlerimizin vebaline gireceğine ihtimal vermiyorum. Senelerce FETÖ kadrolarına yol açmak için yüzbinlerce insanımıza KPSS, Polislik Sınavı ve diğer tüm alanlarda haklarının yenmesini ve bu yüzden senelerce atanamamalarını unutacaklarını, yutacaklarını sanmıyorum. Partimize atılan iftiralar bile en azından az da olsa bir zeka seviyesinde olmalı.” Dedi.

Sandığa Vicdanınızla Gidin

Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Vicdanınızı sorguya çekin ve hiçbir algıdan etkilenmeden sandığa gidin.

Yeniden huzur, kardeşlik ve barışın hakim olduğu, faiz ve para politikaları ile değil üreten ekonomi ile dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alacağımız, milli iradenin ülke yönetimine tam olarak yansıması için gerekli tüm yasal düzenlemelerin yapılacağı, insanların özgürce yaşayacağı, öz kültür ve medeniyetimize sahip çıkacak şuurlu ve bilinçli bir gençliğin yetişeceği bir Türkiye; sorunlarına sahip çıkılacak, geleceği belirlenirken şehirdeki herkesin fikrinin alınacağı, güzel olaylar ve konularla isminin gündeme geleceği, hemşehrilerimizin gururla, diğer şehirlerin de imrenerek bakacağı bir Sakarya için, oylarınızı bu seçimin yıldızı olacak Saadet Partisi’ne atmanızı istiyoruz. Geleceğimiz için hep birlikte değiştirmek zorundayız.”

23 Haz 2018 - 11:14 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.