Rumeli ve Balkanlar protokol imzaladı

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği ile Marmara Göz Tıp Merkezi arasında "Sağlık Hizmeti Sunum" protokolü imzalandı.

Göreve geldikleri günden beri gerçekleştirdikleri faaliyet ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeleriyle üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürenSakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği;Marmara Göz Tıp Merkezi arasında "sağlık hizmeti sunum" protokolü imzaladı.

İmzalanan protokolle birlikteSakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği'ninüyeleri ve 1.derece yakınları sağlık hizmetlerinden yararlanacak. Dernek hizmet binasında Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla SakaryaRumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şehitile protokol imzalayan Marmara Göz Merkezi Müdürü Emel Çiçek; dernek üyelerinin üye kimliklerini ibraz ederek, sağlık hizmetinden faydalanabileceklerini söyledi.

Haber: Levent Candan

17 Eyl 2018 - 15:58 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.