Ringde göğüs kabarttı

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks takımı sporcularından Ömer Nuri Malkoç, Uluslarasrı Boks Turnuvasında Şampiyon oldu.

Ülkemizin yanı sıra Romanya ve Moldova’dan 80 sporcunun katıldığı turnuvada +91 kg’da ringe çıkan Ömer Faruk Malkoç, tüm rakiplerini yenererek altın madalyanın sahibi oldu. Şampiyon Boksörümüz , İl MüdürlüğüBoks takımı antrenörleri Ercan Altun ve Muhammed Ali Keskin ile birlikte, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; "Sen madalyaya madalyalara alışkısın, kısa zamanda büyük başarılara imza attın" diyerek Ömer Faruk Malkoç’u ve kendisini yetiştiren il Müdürlüğümüz antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

02 Ara 2016 - 12:45 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.