Rektör Elmas'a ağır misafir

Sakarya İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Üniversitesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini ve millet olma bilinci ile hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Rektör Elmas, "Bütün polis mensuplarımızın çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz millet olarak daima polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günler karşısında, bu kutsal görevi başarı ile sürdüren tüm polis teşkilatına başarılar diliyorum" dedi.

26 Ara 2016 - 15:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.