Püsküllü'den Zafer Bayramı mesajı

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Püsküllü mesajında “Bundan 94 yıl önce Türk milleti tarih sayfalarına kahramanlık destanlarından birini daha altın harflerle yazdırdı. 30 Ağustos Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır.Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın en önemli destanlarından biri olan bu büyük zaferin 94. Yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecanı ve gururunu yaşıyoruz.Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, üstün olduğunu tüm Dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümünde, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” Dedi.

29 Ağu 2016 - 10:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.