Püsküllü'den 3'üncü etap hazırlığı

Uludere Rekreasyon Projesi 2. etap kapsamında Güney ve Kuzey hattı boyunca toplamda 1530 metre uzunluğundaki yol genişletme çalışması tamamlandı.

Hendek Belediyesi Uludere 2. Etap Rekreasyon çalışması kapsamında 710 m uzunluğunda ki Güney hattında 28 adet parselde 820 m uzunluğundaki Kuzey hattında ise 35 adet parselde işlem yaparak yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Bunun dışında yol hattı üzerinde bulunan belli sokaklara girilerek yol açımı ve düzeltmeler gerçekleştirildi.

Bunun devamı olarak 3. Etap çalışmaları Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Bölgenin hâlihazırı, mülkiyet ve saha aplikasyon çalışmaları yapılarak Nuriye ve Bayraktepe Mahalle Muhtarları ile birlikte süreç başlatılacaktır.

Uludere’nin çevreye kazandırılması ve vatandaşlarımızı nefes alacağı ortam sağlamak isteyen Püsküllü, Bisiklet-Yürüyüş yolları, dinlenme alanı ile Hendek Halkına sunma faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

18 Oca 2018 - 09:59 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.