PTT’den güler yüzlü hizmet

Sakarya’da birçok noktada hizmet eden PTT’de hizmet anlamında yok yok. Her türlü fatura tahsilâtından, maaşa, vergilerden HGS işlemlerine kadar PTT şubelerinde birçok konuda hizmet verilmekte.

Türkiye’nin önemli Devlet kurumları arasında yer alan PTT’nin hizmet alanları her geçen gün genişliyor.

Hizmet Ağı genişledi:

Sakarya’da birçok noktada, ilçelerde şubeleri bulunan PTT’de personelin güler güzlü yaklaşımı, hizmet odaklı çalışmaları bu merkezlere olan ilgili gün be gün artırıyor.

Sakarya PTT Baş Müdürü Yılmaz Demir;

“Artık PTT sadece, mektup ve APS işlerine bakmıyor. Vergi borcu olan, maaşını alacak olan, faturasını ödeyecek olan, havalesini en uygun şekilde yapmak isteyen bizim şubelerimize geliyor. Deneyimli personel ve geniş hizmet ağımız ile vatandaşın ayağına hizmet götürmekten mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

PTT Ne İş Yapar? Hizmet Alanı Nedir?

PTT pek çok konuda hizmet veren bir kurumdur. Mektup ve posta gönderimi, taahhütlü gönderiler gibi pek çok türde gönderi teslimi yapmaktadır. Tebligat işlemleri, telgraf, havale işlemleri, hesap işlemleri, efektif işlemler, fatura ödemeleri, vergi ve ceza ödemeleri gibi pek çok işlem yapabilmektedir. Ayrıca maaş ve yardım ödemeleri, yurtiçi ve yurt dışı kargo işlemleri gibi önemli hizmetler vermektedir.

20 Eki 2018 - 09:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.