PTT Baş Müdürü’nden SATSO ziyareti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya PTT Başmüdürü Yılmaz Demir ve Müdür Yardımcısı Nuri Kırşan’ı makamında ağırladı.

Adapazarı PTT Merkez Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi veren PTT Başmüdürü Yılmaz Demir, kurumsal faaliyetlere ağırlık verdiklerini dile getirerek vatandaşın ihtiyaç duyduğu hızlı ve etkili iletişimi sağlamak adına gayret ettiklerini belirtti.

SATSO Meclis toplantısı öncesinde meclis üyeleri de seyyar PTT aracını inceleyerek Başmüdür den bilgi aldılar.

Mobil PTT uygulaması ile “İhtiyacınızın Olduğu Her yerde Mobilptt” Sloganı ile hizmeti insanların ayağına götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Demir, seyyar PTT aracının şehirde ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde PTT hizmetlerini karşıladığını ifade etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Mobil PTT uygulamasının insanların ve özellikle gün içerisinde şubelere gitme fırsatı bulamayan ticaret erbabını oldukça rahatlatacağını ifade etti.

SATSO üyelerine yönelik bir işbirliği hazırlığı içinde olan iki kurum önümüzdeki günlerde imzalayacağı protokol ile SATSO üyelerine avantajlar sağlanması bekleniyor.

05 Haz 2017 - 16:19 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.