Protokolün Bayramlaşması Yoğundu

Tuna Tan Tesislerinde çok yoğun bir protokol bayramlaşması yaşandı. Birçok milletvekili ve STK temsilcilerinin katıldığı bayramlaşmada, gelenek bozulmadı.

Sakarya Valiliği' nin organize ettiği, bayramlaşma proğramı uzun zamandan buyana Tuna Tan Tesisleri' nde yapılıyor.Geleneksel hale gelen bayramlaşmada, yoğun katılım nedeniyle izdiham yaşandığı görüldü. Bu tür organizasyonların daha geniş mekanlarda, ya da iki ayrı şekilde yapılmasının konuşulduğu bayramlaşmada çeşitli ikramlarda da bulundu.Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş' un ev sahipliğinde gerçekleşen Bayramlaşmaya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Garnizon Komutanı, Sakarya AKP Milletvekilleri' nden Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, CHP Milletvekili Engin Özkoç, MHP Milletvekili Münir Kutluata AKP Ski vekillerinden Recep Yıldırım, Erol Aslan Cebeci katılırken, Siyasi Parti İl Başkanlarından Sadece MHP İl Başkanı Levent Bülbül Göze çarptı.Öte yandan proğrama dahil edilmesine rağmen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam Bayramlaşmaya katılmadı.SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı Akgün Altuğ, SESOP Başkanı Hasan Alişan, STK Temsilcileri, Başkanları, Yöneticileri de bayramlaşmada yerlerini aldılar.DOiğer yandan AKP Belediye Başkanlarından Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli' yi temsilen Erol Aydın, MKYK Üyesi ÇidemErdoğan Atabek ilk göze çarpanlar.Bayramlaşmaya daha sonra Demiryol-İş Sendikası Başkanı Cemal Yaman , Demiryol-İş Sendikası Genel Bakşanı ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay' da katıldılar. Gazilerin de katıldığı bayramlaşmada, askeri erkanın çokluğu gözlerden kaçmazken, memnunuyet yarattığı gözlendi.

28 Tem 2014 - 23:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.