Polis aracı gittiğinde, Necdet Güven Caddesinin hali..!

Adapazarı şehir merkezinde en işlek caddelerden olan Necdet Güven Caddesi, Katlı Pazar civarından birinci geçide kadarki trafiğin tıkanmasına neden olanlar polis aracı olduğunda gösterdikleri hassasiyeti, polis aracı olmadığında göstermiyorlar

Sakarya ili Adapazarı Merkezi’ndeki trafik kurallarına uymayan vatandaşlar, birçok kişinin hakkını gasp ettiklerinin farkında değil.

Adapazarı Şehir Merkezi’nde bulunan Necdet Güven Caddesi, Katlı Pazar ve Gar önündeki caddede gelişi güzel araçların park etmesi trafiği içinden çıkmaz hale sokuyor. Gelen şikâyetler üzerine Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri zaman zaman bu bölgede devriye geçişleri yapıyorlar.

Trafik ekiplerinin olduğu zamanlarda, hiç kimsenin aracını park etmeye cesaret edemediği Necdet Güven Caddesi üzerinde, trafik ekipleri gittikten sonra gelişi güzel yapılan parklar araç geçişlerine mani oluyorlar.

Necdet Güven Caddesi’nden Birinci Geçide kadar olan güzergâh ile ilgili yetkililerin kalıcı çözüm bulması isteniyor. Trafiğin önemli oranda kilitlenmesine neden olan araçlar, kendiişleri nedeni ile başkalarının hakkını gasp ettiklerinin farkında değil.

28 May 2016 - 16:01 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.