Pamukova'da asfaltsız yol kalmayacak...

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmaları ile her cadde ve sokak yeni asfaltla buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt hamlesine Güney ilçelerimizden olan Pamukova’da başladı. Pamukova’da adeta asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, asfalt çalışmalarının devam ettiği Pamukova’da gelinen son noktayla ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Akbulut, ilçede toplam 46 bin asfalt serildiğini duyurdu.

Akbulut çalışmaları, “Bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz” şeklinde özetledi.

46 bin ton asfalt

Akbulut,

“Hem şehir merkezinde hem de ilçelerimizde asfalt serim işlemlerimiz devam ediyor. Bir yandan şehrimizin önemli arterlerini yeni yüzlerine kavuştururken; diğer yandan ilçelerimizde de önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Pamukova’da da büyük bir çalışmaya imza attık. Gerek ilçe merkezinde gerekse sokakları sıcak asfaltla buluşturduk. Yaklaşık 28 kilometrelik yol ağında 46 bin ton asfalt kullandık. İlçemiz yenilenen altyapısının ardından yol konusunda da artık baştan aşağı yenilenmiş oldu. Tüm Pamukovalı hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

20 Kas 2016 - 14:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.