Öztürk, hasta ve yaşlıları ziyaret etti

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Erenler İlçede bulunan hasta ve yaşlıları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Yaşlı ve hasta vatandaşların taleplerini dinledi

Yaşlı ve hastaları sık sık ziyaret ederek istek ve önerilerini dinleyerek vatandaşlara yardımcı olan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, evlerinde ve hastanede yatan hasta ve yaşlıları ziyaret ederek onlara moral verdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ’ın da eşlik ettiği ziyaretler de Başkan Öztürk yaşlı ve hasta vatandaşların taleplerini de dinleme imkânı buldu.

“Yaşlılarımızı ve hastalarımızı unutmuyoruz”

Ziyaret ettiği hastane ve evlerde hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelerek sohbet eden Öztürk, “Belediyedeki yoğun mesaimizin arasında yaşlılarımızı ve hastalarımızı unutmuyoruz. Hastalarımızı ve yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ettik. Hastalarımıza acil şifalar diledik, yaşlılarımızla da sohbet ettik, sıkıntılarını dinledik. Fırsat buldukça mutlaka ilçemizdeki hasta ve yaşlıları evlerinde ve hastanede ziyaret ederek, moral vermeye gayret ediyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşların sağlık ve huzur içerisinde yaşamlarını devam ettirebilmelerini sağlamak konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Onları bir nebze de olsa mutlu edebilirsek ne mutlu bizlere. Tüm hastalara Allah (cc)’tan şifalar diliyorum” dedi.

Vatandaşlar da, ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Başkan Öztürk’e teşekkür ettiler.

21 Haz 2018 - 16:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.