Özenç Karasu'yu kırdı geçirdi

Seksenler dizisinin sevilen Niyazi karakteri Haluk Özenç, Karasu’da sunduğu tek kişilik gösteri ile izleyicilere kahkaha dolu saatler yaşattı. İki perdelik oyun boyunca Özenç, ortaya koyduğu performans ile büyük alkış aldı.

İstanbul Meydan Sahnesi’nin sunduğu, yapımcılığını ünlü tiyatrocu Faruk Sofuoğlu’nun yaptığı ve ünlü tiyatrocu Haluk Özenç’in hem yazdığı hem oynadığı tek kişilik komedi gösterisi “Gerisi Hikaye” Karasulu tiyatro severler ile buluştu. 19 Ekim Cuma akşamı Karasu Konferans Salonu’nda sahne alması beklenen “Vay Sen misin Ben Olan” isimli komedi tiyatrosunun oyuncularının sağlık nedenleri nedeniyle ertelenen gösterinin yerine sahne alan Haluk Özenç, iki perdelik gösterisi boyunca muhteşem bir performans sergiledi. Cuma günü sahne alamayan “Vay Sen misin Ben Olan” tiyatrosunun ise Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Karasu Komedi Oyunları Festivali’nde ücretsiz olarak sahneye konulacağı öğrenildi.

Organizatör Naciye Tenkoğlu ve Volkan Medya öncülüğünde Karasu’ya getirilen, Seksenler dizisinden tanıdığımız Haluk Özenç ve Faruk Sofuoğlu, sahneye konan kahkaha dolu gösteri ile izleyenlerden büyük alkış aldı. Karasu Kaymakamlığı ile Rio Garden Cafe ve Eğlence Dünyası’nın desteğiyle Karasu’da sahne alan ve yaşanmış gerçek hikayelerin anlatıldığı gösteriyi Karasu’ya daha ileriki zamanlarda getirtmeyi planladıklarını söyleyen Tenkoğlu, “Vay Sen misin Ben Olan adlı tiyatro oyuncularının hastaneye kaldırıldığını Cuma günü oyuna saatler kala öğrendik. Yapımcımız Faruk Sofuoğlu, bu geceyi dolu dolu yaşamamız için Haluk Özenç’i Karasu’ya bizler için getirdi ve hiç kimseyi kapıdan döndürmedik. Kendilerine bu hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Vay Sen misin Ben Olan adlı tiyatroyu ise, bir özür olarak Ocak ayında gerçekleştirmeyi planladığımız Karasu Komedi Oyunları Festivali’nde ücretsiz olarak Karasulu tiyatro severlere izlettireceğiz” dedi.

Oyun sonunda sahneye gelerek oyunculara çiçek takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ise, “Özellikle gençlerimiz ve öğrencilerimiz, gerçek yaşam hikayeleri ile dolu bu gösteriden iyi dersler çıkarttık. Bizlere kahkaha dolu saatler yaşatan Haluk Özenç ve Faruk Sofuoğlu olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Oyun sonunda salonu dolduran Karasulu izleyiciler, ünlü tiyatro oyuncuları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Geçen yıl düzenlenen Karasu Komedi Oyunları Festivali’nin ise 2019 yılı Ocak ayında yeniden tiyatro severleri ağırlayacağı müjdesi de sahneden verilmesiyle kahkaha dolu gece son buldu.

HABER-ASLI ÇAM

21 Eki 2018 - 19:15 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.