Özel Adatıp Hastanesi “Berabere” dedi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Eğitimciler Derneği’nin Marmara Bölgesi genelinde düzenlediği “Berabere Projesi”, Zübeyde Hanım Ortaokulu’nda başladı. Projeye destek veren Özel Adatıp Hastanesi, açılış törenine katıldı.

Eğitimde kaynaştırma ve bütünleşmeyi amaçlayan proje için 16 farklı özel takım kurularak, toplamda 128 öğrencinin katılması sağlandı.

Özel Adatıp Hastanesi Genel Direktörü İbrahim Dalkılınç, tören esnasında Adatıp Takımıyla görüşerek, “Hoşgörü ve birlikteliği çocuklarımıza aşılamayı amaçlayan bu oranizasyonu destekliyor ve yapanlara teşekkür ediyoruz. Engelli çocuklarımızın da akranlarıyla beraber yer aldığı bu salon turnuvasında Adatıp Takımıyla birlikte, tüm takımlara ve sporcu yavrularımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

21 Nis 2018 - 10:13 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.