OSM'de 'Geydim Hırkayı'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Geydim Hırkayı’ kitabının söyleşi ve imza günü programı ile devam edecek.

20 Şubat Salı günü Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte Geydim Hırkayı kitabının yazarı Adalet Çakır kültür sanat dostlarıyla buluşacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Geydim Hırkayı’ kitabının söyleşisi ve imza günü etkinliği ile devam edecek. 20 Şubat Salı günü Ofis Sanat Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek etkinliğe Adalet Çakır konuşmacı olarak katılacak. Tüm kültür sanat dostları programa davetlidir” ifadelerine yer verildi.

19 Şub 2018 - 13:45 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.