Önce yağmursuyu hattı sonra asfalt

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi’nin asfalt programı kapsamında bulunan bölgelerde yağmursuyu altyapısı inşa çalışmaları başladı.

Şehrin yağmursuyu altyapısını her geçen gün daha da genişlettiklerini vurgulayan SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Böylece yağmurlu havalarda sıkıntı yaşanan güzergâhların sayısını azaltıyor, daha konforlu bir şehir hayatı için önemli adımlar atıyoruz” diye konuştu.

Koordineli çalışmalar

Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte belediyelerin çalışmalarına başladığını belirten Sakallıoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız 2019 yılına kadar asfaltsız grup yolu bırakmayacaklarını ifade etmişlerdi. Adapazarı Belediyesi de kendi sorumluluğunda yer alan güzergâhlarda sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Bizler de belediyelerimizde koordineli bir şekilde inşa edeceğimiz yağmursuyu hatları için projelerimizi hazırlayarak çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz Kurtuluş Mahallesi’nde yağmursuyu imalatlarını sürdürüyorlar. Bölgedeki çalışmalarımızın hemen ardından Adapazarı Belediyesi ekiplerince sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek. Programımız kapsamında asfalt atılacak bölgelerde toplam 16 bin 700 metrelik yağmursuyu altyapısı inşa edeceğiz. Şehrimizin yağmursuyu ağını genişletmeye yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerin kullandı.

05 Tem 2018 - 13:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.