Ömer Sandal’a son görev

Sakarya Eğitim dünyasının yakından tanıdığı, Diş Hekimi Gönül Sandal Durman’ın Babası, eski Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman’ın Kayınpederi Ömer Sandal ebediyete uğurlandı

Sakarya’da eğitim dünyasını şok eden bir haber ile 15 günden buyana kayıp olduğu halde aranan emekli eğitimci Ömer Sandal, son olarak kızının kullanmadığı iş yerinde tavana asılı olarak bulunmuştu.

Emekli eğitimci 70 yaşındaki Ömer Sandal, Arifiye Neviye Mahallesi eşrafından, Diş Hekimi Gönül Sandal Durman’ın babası, Sakarya Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman’ın da Kayınpederi idi. Tüm yakınlarını yasa boğan intahar girişimi sonucu Sandal’ın ölüsü Adli Tıp Kurumu tarafından da incelendi.

Cenazesine yoğun katılım

Öte yandan emekli eğitimci Ömer Sandal’ın Arifiye’deki cenazesine yoğun katılım gerçekleşti. Cenazeye Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Arifiye eski Belediye Başkanlarından Seyfettin Kubilay, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye Ak Parti İlçe Başkanı Ethem Çınar, eğitim dünyasından arkadaşları ve çok sayıda yakını katıldılar.3

İkindi namazında kılınan cenazenin ardından Sandal7ın cenazesi Bozacı’daki aile kabristanlığına defnedildi.

Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesi ve Arifiyelilere sabırlar diliyoruz.

29 Oca 2017 - 19:18 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.