“Olmaz Olsun Sizin Gibi Sendikacı..!”

Varol’dan Basına “İktidara Değil, Muhalefete Yükleniyorsunuz”dedi..

Kamusen Sakarya İl temsilcisi Rahim Varol’dan açıklama.

Varol Yerel Basın’a yüklenerek;

“İktidara değil, muhalefete yükleniyorsunuz” dedi..

Başkan Varol açıklamalarının devamında ise şunları söyledi;

Memurlar her geçen biraz daha hak kaybına uğruyorlar. Ancak bunu ne iktidar nede yandaş sendika dillendirmiyor. Toplu sözleşme masasında memuru 2014 yılında 123 TL.2015 Yılında da memuru %3+%3 e mahkum ettiler. Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz diyen iktidar sözünü tutmamakta yetkiliyim diye ortada dolaşan yandaş sendika ise haksızlığa karşı susmaktadır.Akil adamlığa soyunanlar , iktidarın yanlış yada doğru her icraatını destekleyenler ,memurların hakları, 4-C linin kadrosu söz konusu olunca sus pus oluyorlar.Atamalarda kral kesilen liyakatın hak getirildiği haktan,hukuktan, Müslümanlıktan dem vuranlar .Siz nasıl bir sendikasın,sendikacısınız.Hala kurumlara gezerek, çok iyi bir anlaşma yaptık, diyen bu yandaşlar siz nasıl bir insansınız ki hala çalışanları kandırmaya çalışıyorsunuz.666 Sayılı KHK ile bir sürü kayıp yaşayan memurun gözünün içine baka baka nasıl ve neyi anlatıyorsunuz.İktidardan hesap soracağınıza muhalefete yükleniyorsunuz.EĞER MEMURA DOĞRUYU SÖYLEYECEKSENİZ.Anlatacaklarınızın bazıları şöyle olmalı .Sizi toplu sözleşme masasında 2014 yılında 123 TL.Mahkum ettik,2015 Yılında %3+%3 artış sağladık,mesailerinizi yol paralarınızı alamadık,ikramiyelerinizi alamadık,enflasyon farkı verdirmedik,Temmuz maaşını üzerine yattık verdirmedik ,memurun servis işini halledemedik.Evet bunları sıraladığınızda memura doğruyu söylemiş olursunuz.SENDİKACILIĞIN GEREĞİNİ YAPAMADIKOkullardan andımızın kaldırılmasını istedik.Akil adam olduk.Referandumda kendi nikahımda bile bu kadar rahat evet demedim diyerek,memurun Grev hakkını verdirmedik.Toplu sözleşme masasında kendi istediğimiz değil iktidarın istediğini imza altına aldık. Hatta 2014 Yılı için İktidarın %3+%3 ünü kabul etmedik.Memuru buradada mağdur ettik.İşte bunları söylerseniz daha doğrucu olursunuz.Ey yandaşlar bu memurun hışmına uğrayacaksınız.Yaptığınız haksızlıklar size zamanı gelince misliyle dönecek bundan şüpheniz olmasın.KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN OLUR HESAP DÖNER.İLAHİ ADALETTE ZAMAN AŞAMI OLMAZ.EKTİĞİNİZ RÜZGAR SİZE FIRTINA OLARAK DÖNECEK.TÜRKİYE KAMU-SEN 6 ARALIKTA YİNE MEYDANLARDA OLACAK MEMURA EK ZAM İSTEYECEK.

18 Kas 2014 - 18:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.