Okullarda zeytin fidanı dikme

Orman Haftası dolayısıyla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ilimizdeki tüm okullara dağıtılan zeytin fidanları düzenlenen törenlerle okul bahçelerine dikiliyor.

Atatürk İlkokulu Müdürü Müdür Turan, Müdür Yardımcısı Havva Özhelvacı öncülüğünde öğretmenler ve öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatının hatırası ve sembolü olan zeytin fidanını okul bahçesine özenle diktiler.

Mehmetçiklerimizin Afrin'de destan yazdığı Zeytin Dalı Harekatına destek olmak ve harekata adını veren zeytin ağacını okul bahçesinde yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen fidan dikimi öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Bahçeye dikilen zeytin fidanını koruyup kollayacaklarını söyleyen öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Afrin'de mücadele veren asker ağabeylerine selam ve sevgilerini gönderdiler.

Öte yandan Adapazarı Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören çırak öğrenciler de kurum müdürü Arif Türkyılmaz ve okul yöneticilerinin öncülüğünde, Güneşler Zirai Aletler Sanayisindeki okul bahçesine zeytin fidanını dikmenin mutluluğunu yaşadılar. Çırak öğrenciler diktikleri zeytin fidanına ilk can suyunu da kendi elleriyle verdiler.

26 Mar 2018 - 10:51 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.