Okul Değil Fabrika

Organize Sanayi Bölgesi yanında Müdür Tamer Çetintaş yönetimindeki Ümit Erdal Teknik ve Eğitim Meslek Lisesi ‘nde son yıllarda güzel şeyler oluyor..

Sakarya sanat okulları anlamında, Türkiye’ de en başarılı iller arasında yer alıyor..

Bunların başında Milli Piyango Endüstri Meslek Lisesi olarak eğitim öğretime başladığında okulun Müdürlüğü’ nü yapan ve halen Ümit Erdal Teknik ve Eğitim Meslek Lisesi adıyla,okulda bu görevine devam Eden Tamer Çetintaş sanayicilerle yaptığı görüşmeler ile okulu adeta minik fabrika alanına çevirdi.

485 Bin liraya mal olan Türkiye’ de belki eşi benzeri olmayan metal Atölyesi 780 m2 alanda inşa edilmiş. 4 atölye, 2 derslik, biri şef iki öğretmen odası, depo, tuvalet ve soyunma odalarının olduğu atölye adeta mini bir fabrika görünümünde. Atölye ayrıca, Plazma kesme, apkant, gaz altı kaynak gibi son derece modern donanıma sahip

11 Haz 2014 - 16:12 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.