OHAL üçüncü kez uzatılıyor

15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrası TBMM’ nde alınan karar gereği 3 ay süre ile uzatılan OHAL ikinci kez Kasım 2016’da uzatılmıştı.

Milli Güvenlik Kurulu önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı toplantıda Hükümete, OHAL’in üçüncü kez uzaması ile ilgili öneride bulunması bekleniyor.

Yapılacak MGK önerisine ise Hükümetin ikinci OHAL’de olduğu gibi olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gündeme gelerek uygulamaya başlanan OHAL ikinci kez Ekim 2016’ da üç ay daha uzatılmıştı.Ankara'daki kaynaklara göre,İkincisi 17 Ocak 2017’de bitmesi beklenen OHAL ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerle 3ncü döneme girilmesi bekleniyor.

23 Ara 2016 - 16:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.