Öğretmen ziyaretleri devam ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, yeni eğitim öğretim yılının başladığı ilk haftadan itibaren öğretmen ve öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor.

Her hafta bir öğretmen ve bir öğrencinin evine misafir olan Durmuş son ziyaretini Hızırtepe Ortaokulu Müdürü ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet Sevinç'in evine gerçekleştirdi.

Her fırsatta eğitimin en önemli ayağının öğretmenler olduğunu vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, bu ziyaretlerin temel amacının öğretmenlere değerli olduklarını hissettirmek, Onların içerisinden birisi olduğunu farketmelerini sağlamak olduğunu belirterek, öğretmenlerden ziyaret edildiklerinde hangi duyguları yaşıyorlarsa, öğrencilerini ziyaret ederek aynı duyguları onlara yaşatmalarını istediğini ifade etti.

Oldukça sıcak ortamda geçen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, öğretmenlerden 40 dakikalık ders saatinin dışında öğrencileriyle 41. dakikada da ilgilenmeye devam etmelerini arzu ettiğini söyledi.

Öğretmen Mehmet Sevinç'in ev sahipliğindeki ziyarette Hızırtepe Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Eda Şimşek, Mustafa Kemalpaşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hatice Çağlayan, Sevinç Ailesinin İngilizce Öğretmeni kızları Derya Sevinç ile evin annesi Tülay Sevinç hazır bulundu.

Öğretmen ziyaretinin sürpriz bir de konuğu vardı. Ziyaretin yapıldığı evin sahibi öğretmen Mehmet Sevinç'le eşleri kardeş olan MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun ve eşi Nurten Coşkun da ziyarete katıldılar.

Ziyaretin ardından görüşlerini aldığımız öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un öğretmenlere ev ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Öğretmenler, İl Müdiresi Durmuş'un çalışma enerjisine hayran kaldıklarını ifade ederken, karşılarında eğitimin kalitesini yükseltmek için sürekli çaba içinde olan ülkesini, vatanını seven bir Türk hanımefendisi gördüklerini dile getirdiler. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u yakından tanımaktan ayrıca büyük mutluluk duyduklarını belirten öğretmenler, Durmuş'un eğitimle ilgili düşüncelerine yürekten kaldıklarını ve her zaman yanında olacaklarını ifade ettiler.

11 Eki 2018 - 12:08 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.