Öğrencilerden Şehit evine ziyaret

Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün ailesini ziyaret etti.

Sakarya Adapazarı Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 Öğretim yılı başında “Şehit Yakınlarını ve Gazileri Ziyaret” projesi başlattı . Bu kapsamda her ay bir Şehit ya da Gazi yakınlarına ziyaret gerçekleştiriliyor.

Projede yer alan öğretmen ve öğrenciler Okul Müdürü Mithat Şahin önderliğinde Sakarya’nın şehidi Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün ailesini ziyaret ettiler. Safitürk ailesi tarafından ağırlanan Öğretmen ve Öğrenciler kendilerine başsağlığı dileklerinde bulunarak acılarını paylaştılar. Okul Müdürü Mithat Şahin Safitürk Ailesine Okul adına Taziyede bulundu.

Ziyaretten çok memnun olan Safitürk Ailesi de kendilerine teşekkür ederek okul hayatlarında başarılar dilediler. Bu ziyaret esnasında Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile karşılaşan öğretmen ve öğrenciler Diyanet İşleri Başkanı ile sohbet etme imkanı buldular. Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nin bu projesini çok beğenen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez kendilerini tebrik etti ve bu projenin devamını istedi.

30 Kas 2016 - 09:23 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.