Öğrenci Koçluğu Eğitimi tamamlandı

Sakarya Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilciliğinin organize ettiği “Öğrenci Koçluğu ve Eğitim danışmanlığı” eğitim sertifikaları programı tamamlandı

Sakarya Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilciliğinin organize etmiş olduğu 80 saatlik “Öğrenci Koçluğu ve Eğitim Danışmanlığı” sertifika programının teorik kısmı büyük bir katılımla tamamlandı. İl Temsilcisi Muhsin Topçi, iki hafta sonu ve gün boyu devam eden sertifika programına elli eğitimcinin katıldığını ve programın çok verimli geçtiğini belirtti. Katılımcılar bu çalışmadan çok memnun kaldıklarını ve buna benzer eğitim çalışmalarının devamını beklediklerini ifade ettiler.

Topçi:” Eğitim istatistiklerinde Sakarya’nın kesinlikle istenen düzeyde olmaması bu tür çalışmaları zorunlu kılmaktadır” dedi.

Topçi açıklamasının devamında;

“Ayrıca Aktif Eğitimciler Sendikası olarak sendikacılığı kesinlikle numaratörlük vazifesi olarak görüp, yeter ki üye sayımız çok olsun, yetkili sendika biz olalım demedik ve bundan sonrada böyle bir amacımız olmayacaktır. Temel hedef ve çalışmamız eğitim sistemimize ne tür olumlu katkılar sağlayabiliriz ve eğitim çalışanlarının çalışma şartlarını nasıl geliştirebiliriz olacaktır dedi. Kırk saatlik uygulama çalışmasından sonra katılımcıların sertifikalarına kavuşacaklar” dedi.

23 Kas 2015 - 11:28 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.