O proje, bakıma muhtaçları sevindiriyor

Hendek Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik ev temizliğine her gün bir mahallede devam ediyor.

Hendek Belediyesi, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların derdine derman olmaya devam ediyor. " Çiçekler sosyal hizmet aşkına projesi" her gün bir mahallede hizmet eli uzatıyor. Proje başladığı günden bu yana dönüşümlü olarak 29 ayda 88 evde 639 defa temizliğe gidildi.

Belediyenin oluşturduğu ekip tarafından evleri temizlenen yaşlı, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken, bu güzel hizmetten dolayı Başkan Püsküllü ve ekibine teşekkür etti.

Hiç kimse kimsesiz değil, bu zaman ve her zaman...

Başkan Püsküllü, " İlçemizde yaşlı, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız bulunuyor. Muhtarlarımız aracılığıyla bunların tespitlerini yapıyoruz. Sosyal Hizmet minibüsümüz vatandaşımızın evine gidiyor ve aracımızda bulunan çamaşır makinası ile çamaşırlarını yıkayıp, evlerini temizliyor. Yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Bu hizmetimiz dönüşümlü olarak devam ediyor " Dedi. Belediyenin bu hizmetinden yararlanmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlar 6146152 no'lu telefondan bilgi alabilirler. Proje başladığı günde itibaren 29 ayda 88 evde 639 defa temizliğe gidildi.

22 Ara 2017 - 11:55 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.