O okula gururlandıran başarı

Karapürçek Mehmet Akif Ersoy Çok Pragramlı Anadolu Lisesi’nin Kitap Okuma Başarısı

Karapürçek İlçesi’nin başarılı okullarından Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi, akademik başarısının yanı sıra kitap okuma alışkanlığı konusundaki sosyal faaliyetleriyle de dikkat çekiyor.

Eğitim öğretim yılı başında okul yönetiminde yapılan değişiklik sonrasında başarılı çalışmalara imza atan okul öğrencileri katıldıkları yarışmalarda aldıkları ödüllerle okullarına büyük gurur yaşatıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilk kez düzenlediği Kitap Okuma Yarışmasında ortaöğretim kategorisinde derece kazanan Karapürçek Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Aleyna Yıldırım ve Okul Müdürü Erkan Güray ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin elinden aldılar.

Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Doğramacı da, il yarışmasında başarı gösteren okul yönetimini ve öğrenciyi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Okul kütüphanesini yenileyen Karapürçek Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde, Okul Müdürü Erkan Güray’ın öncülüğünde, Müdür Yardımcısı Mehmet Karacan, Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenleri Ceren Koçak, Emel Tokur ve Yahya Keleşoğlu ile Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Kaçar’ın yardımlarıyla kütüphaneye yeni kitaplar kazandırıldı.

14 Oca 2018 - 14:21 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Karapürçeklii - Huu, duydunuz mu... Bekri Hakkı Ayasofya’ya imam olmuş!


Bekri Hakkı , yoksul bir mahallede “Küçük Ayasofya Camii”nin önünden geçmektedir... O sırada musallada bir tabut vardır, fakat namazı kıldıracak imam ortalarda yoktur.

Cemaatin, beklemekten canı sıkılır ve başında kavuğu, sırtında cübbesiyle oradan geçen Bekri Mustafa’yı “hoca” zannederek namazı kıldırmasını söylerler.

“Yok, ben hoca değilim” dese de, dinlemezler ve zorla öne geçirirler.

Bekri Hakkı namazı kıldırdıktan sonra tabutun örtüsünü açar ve ölünün kulağına bir şeyler fısıldar.

Cemaat, ölüye ne söylediğini merak eder.

Bekri Hakkı gülerek cevaplar:

“Sen şimdi aramızdan ayrılıp ahirete gidiyorsun. Eğer orada, bu dünyanın ahvalini sana sorarlarsa, Bekri Hakkı Ayasofya’ya imam oldu dersin. Onlar durumu anlar...” dedim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 14:21