O mahallelerin sorunu çözülecek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Süleymanbey Mahalle Muhtarı Ali Rıza Pala, Bağlar Mahalle Muhtarı Hikmet Altuğ ve Bağlar Muhtar Azası Halis Karageyik ile bir araya geldi.

Buluşmada Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş de yer aldı. Başkan Toçoğlu, “Muhtarlarımız bizlere mahallelerinin kanalizasyon altyapısına yönelik taleplerini dile getirmişler, mağduriyet yaşadıklarını ifade etmişlerdi. Bizler böyle bir mağduriyeti asla kabul edemeyiz. Hemen gerekli çalışmalara başladık. Bağlar, Süleymanbey ve Köprübaşı Mahalleleri’nin bu anlamdaki sorununu tamamen çözeceğiz” diye konuştu.

16,5 kilometre kanalizasyon

Altyapı projesine başlamadan önce bölgede imara yönelik yaşanan sıkıntıları çözmek için harekete geçtiklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, “İmar planlarını tamamladık. Kanalizasyon altyapısı projemiz hazır. Projeyi hazırlayan ilgili personellerimiz bölgeye gelerek hazırlıkları gözden geçirmiş ve muhtarlarımızı bilgilendirmişlerdi. İnşallah kısa süre içerisinde ihaleye çıkarak çalışmalara başlayacağız.

Bağlar, Süleymanbey ve Köprübaşı Mahallelerine toplam uzunluğu 16,5 kilometre olan kanalizasyon altyapısı inşa edecek, bölgenin atıksularını Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde arıtacağız. Modern şehirciliğin en önemli göstergelerinden birisi olan atıksu altyapımızı geliştirmeye, çevremizi korumak için adımlar atmaya devam edeceğiz. Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

18 Tem 2018 - 15:26 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.