O hastanede Diyabet Okulu

Özel Konak Hastanesi Sakarya tarafından 14 Kasım Diyabet Farkındalık Günü dolayısıyla hastanede Diyabet Okulu eğitimi düzenlendi.

DİYABET OKULU

Özel Konak Hastanesi Sakarya, hastalıklar ve tedavi yöntemleri ile ilgili bilgilendirmelerine devam ediyor. Son olarak 14 Kasım Dİyabet Farkındalık Günü dolayısıyla hastane seminer salonunda düzenlenen Diyabet Okulu etkinliği ile diyabet konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Etkinlikte ilk olarak katılımcıların açlık kan değerleri ölçüldü. Ardından ise uzman hekimler alanları ile ilgili bilgiler verdi.

BİLGİLENDİRME YAPTILAR

Etkinlikte Diyetisyen Dyt.Cansu Köksal Diyabette Beslenme konusunda bilgiler paylaşırken Dahiliye uzmanları Uzm. Dr. Kenan Evren Öztop ve Uzm.Dr. Ahu Oğur ise diyabette tanı ve tedaviyi anlattı. Op. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Tolga Kaplan Diyabetli Ayak Bakımı konusunda katılımcıları bilgilendirirken Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Abdulhekim Yarbağ’da diyabet hastalarında göz sağlığı ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı. Etkinlikte katılımcılara kahvaltı ikramı yapılırken, son olarak tokluk kan şekeri değerleri ölçüldü.

15 Kas 2018 - 14:28 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.