O Belediye'den ilaçlama filosuna güçlendirme

Serdivan İlçesi'nde yaşanan özel sitelere ilaçlama, haberimiz üzerine Serdivan Belediyesi ekipleri ilaçlama filosunu güçlendirdiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde www.netgaste.com Haber sitemizde yayınlanan, Serdivan Belediyesi'nden sitelere özel ilaçlama" haberi üzerine vatandaşlardan ciddi tepki geldi.

Tepkiyi gören Serdivan Belediyesi yetkilileri, ilçede ilaçlamanın daha kapsamlı yapılması ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için bazı önlemler aldı.

Serdivan Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

Vatandaşların yaz mevsimini daha rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Serdivan Belediyesi, bünyesine kattığı yeni araçlarla ilaçlama filosunu güçlendirdi.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; haşere ve sineklere karşı yürütülen ilaçlama çalışmalarına her yıl olduğu gibi bu yıl da Nisan ayında başlandığı belirtilirken, ilaçlama çalışmalarına hız kazandırılarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç sayısının arttırıldığı ifade edildi.

Cadde ve sokaklarda periyodik olarak yapılan ilaçlama faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da hareket eden ekipler site bahçeleri ve parklarda da ilaçlama yapıyor.

Yapılan açıklamada haşere ve sineklerle mücadeleye Ekim ayına kadar devam edileceği belirtilirken, ilaçlama çalışmalarının kapalı alan, açık alan ve açık kanal kategorilerine göre sınıflandırılarak yapıldığı ifade edildi.

Serdivan Belediyesi hakkında özel haberimiz için TIKLAYINIZ!

18 Tem 2018 - 10:20 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.