Nesrin Burnazoğlu MHP'ye geçti

AK Parti'nin Karapürçek'te Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunan Nesrin Burnazoğlu, partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katıldı.

Nesrin Burnazoğlu, AK Parti'den istifası ve MHP'ye geçişiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Son 8 yıldır emeğimi, enerjimi ve bütün mesaimi harcadığım Adalet ve Kalkınma Partisi'nden bugün itibariyle, gördüğüm lüzum ve siyaset anlayışım nedeniyle istifa ediyorum. Bundan sonra siyasete Cumhur İttifakının diğer ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam edeceğim" dedi.

Politik teşrik-i mesaisini ülkücü harekete vakfedeceğini kaydeden Burnazoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi, kaynağını Türk tefekkürü ve binlerce yıllık Türk tarihinden alan, devletin ve milletin bekasını siyaset tasavvurunun merkezine koyan ve bu bağlamda Türk-İslam ülküsü çerçevesinde siyasi ilkelerini oluşturarak sadece Türkiye'de değil, Türk milletinin yaşadığı bütün coğrafyalarda gönülleri fetheden, cihanşümul anlayışa sahip, Türk siyasetinin en köklü partilerinden biridir. Bu ülkü ve siyaset tasavvurunun yanı sıra Başbuğ Alparslan Türkeş'in çizdiği hedefler doğrultusunda, Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli'nin Türk devletinin varlığı ve devamı hususunda gösterdiği dirayet ve feraset, benim bundan sonra siyaset hayatıma ve anlayışıma egemen olacaktır" ifadelerini kullandı.

Burnazoğlu, Karapürçek'te MHP için gecesini gündüzüne katarak çalışacağını, birikim ve tecrübelerini paylaşacağını sözlerine ekledi.

08 Ara 2018 - 12:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.