Neden Erenler..?

Gündem Referandum, ancak olası yerel seçimlerin erkene alınması ile ilgili söylem ve adaylarla ilgili kulisler bitmek bilmiyor.

Gündem yeni Anayasa ve Referandum. Herkes adeta 16 Nisan’ da yapılacak oylama için çalışma yapmakta.

Ancak, diğer yandan siyasi kulislerde bitmek bilmiyor.

Özellikle Ak Parti’de ve özellikle bayan aday adayları ile ilgili söylemlere her yeni gün farklı isimler ekleniyor.

İlçe Erenler,

Erenler İlçesi’nde Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını koyacağını söyleyen bayan sayısı dörde çıktı. Bu bayanların bir kısmı, öyle kararlı ki, belediye olmazsa, milletvekilliğinde bile kendilerini göstereceklerini ve şanslarını mutlaka deneceklerini ifade ediyorlarmış.

Erenler ’de bayan aday adaylarından birinin Ak Parti İl Kadın Kolları Yönetiminden olduğu biliniyor. Hatta Başkan Zehra Hatipoğlu’nun da kendisini desteklediği gelen bilgiler arasında.

Diğer bayan adayının da Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olduğu ifade ediliyor. Kendisinden oldukça emin görülen bayan aday, şansın kendinden yana olduğunu yakın çevresine anlatıyormuş.

Gelelim diğer iki bayana, birinin meclis üyesi, diğerinin ise eski teşkilat başkanlarından olduğu gelen bilgiler arasında.

Kim olur?

Nasıl olur?

Ya da olur mu?

Bilinmez. Ama eskilerden bir söz kulaklarımızda,

“Kadının fendi erkeği yendi…”, “Kadın tuttuğunu koparır…” gibi.

16 Nisan Referandum seçimi sonrasında hızlanması beklenen yerel seçimler ile ilgili kulislerde kimler at başı gidecek?

Kimler ipi göğüsleyecek.

04 Mar 2017 - 00:16 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

10

Ünal Demir - eskilerin tabiri ne güzelde durumu tasvir ediyor '' köpeksiz köy bulan diğneksiz gezer'miş '' tam da erenlere yakışan özdeyiş bu olsa gerek. kosovadan, arnavutluktan, bosnadan diploma alarak bu işler olmaz. halkta karşılığı olan aday tercih edilecektir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:16
09

Sakaryalı - Kendi başına aday olsa 10 rey alamayacak. Kendi başına milletvekili adayı olsa 5 rey alamayacak kişiler artık olmayacak. Bu yüzden EVET EVET EVET

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:16
08

Kuddisi Yılmaz - Ferizli'de dengeleri değiştirecek aday geliyor. Yakında...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:16
07

mühendis - Ferizli kökten değişecek. Soğuk sıcak birbirine karışacak.... Bekleyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:16
06

Haydar Emmi - Söğütlü'yü yazmıyorsunuz. Zımba gibi aday çıkacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:16
05

Serdivanlı - Bizim Serdivan'da da sürpriz bir isim var. Biline.. Alemdar'a güle güle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:16
04

Hikmet Yağcı - Ben bu adayları biliyorum. Ak parti Erenler teşkilatı da biliyor. ama zor yaaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:16
01

Erenlerden - Anayasanın anlamını anlamamışlar. Artık ne eski türkiye olacak Türkiye .ne de Reis eski reis olacak. Edenler de başkan adayının belirleme hataları yapılmayacak. Artık falanca millet vekili.filanca bakan yardımcısı.falan genel başkan yardımcısı belirleyemeyecek. Artık akparti adayı olmak yetmiyecek. Hatta milletvekilliği için bile böyle olmayacak. Reisicumhurluk seçimi ayrı milletvekilliği ayrı oylanacak. Reise oy veren birisi milletvekilliğinde mhp ye ya da sp ya da başka partiyi oylayabilecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:16