Ne Mübarek bir yermiş?

Sakarya İli’nin siyasette en hareketli ilçelerinden birisi Erenler. Erenler’deki siyasi hareketlilik herkesin dilinde. Özellikle belediye başkanlık aday adaylığı için yurt dışından diploma tedariki ile de Erenler yine önde

Sakarya İlinin en hareketli ilçelerinden olan Erenler’ de hareketli siyasi gelişmeler yaşanıyor. Öyle ki bu ilçedeki siyasi atraksiyon herkesin dilinde…

Erenler’ de yaklaşan belediye başkanlığı aday adayları ile alakalı önemli bir ayrıntıyı da gündeme getirdi. Öyle ki geçen yıllarda da aday adayı olan bazılarının lise mezunu oluşu, farklı girişimleri beraberinde getirmişe benziyor.

Adı geçen bazı kişilerin yurt dışından ücret mukabilinde üniversite diplomaları aldıkları ve yerel seçimlerde CV’lerine ‘Üniversite Mezunu’ yazacakları ifade ediliyor.

Bu kişilerin kimler oldukları ilçede siyasilerin ağzında. Şimdilik 4 kişi oldukları söylenen bu aday adaylarının birinin ise bayan olduğu konuşulmakta.

Üniversite mezunu olmanın büyük avantaj olduğu görüşüne hâkim olan aday adayları yerel siyasette milletvekili ve bazı belediye başkanlarını da yakın markaja almış görünüyorlar.

Tabi siyaset bu ya, üniversite diploması almakla işi bitirdiğini sananlar seçmen karşısında ve parti teşkilatında nasıl bir sonuçla karşılaşacaklar bunu hep birlikte göreceğiz.

20 Ara 2016 - 00:17 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.