Mutlu Işıksu Adapazarı için sahaya iniyor

AK Parti Adapazarı İlçe eski Başkanı, Aile Sosyal politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulunuyor.

Ak Parti kurucularından, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı görevinde bir dönem kalan daha sonra belediye başkan aday adayı da olan Mutlu Işıksu yeniden sahaya dönüyor.

12 Kasım Pazartesi açıklıyor

Aile Politikalar Sakarya İl Müdürü Mutlu Işıksu 12 Kasım 2018 Pazartesi (yarın) AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatına giderek resmen Adapazarı Belediye Başkan Aday Adaylığı için baş vuruda bulunacak.

Saat:12.00’ de müracaatta bulunacak Işıksu’nun sürpriz aday adaylığı AK Parti çevresinde değişik yorumlara neden oldu.

4.5 yıl görev yaptı

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde yaklaşık 4.5 yıl görevde bulunan ve başarılı işlere imza attığı bilinen Işıksu’nun Adapazarı Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde Ankara’da önemli temasları olduğu ve milletvekilleri ile istişarede bulunduğu biliniyor.

11 Kas 2018 - 11:22 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.