Müteahhitler'den yeni yıla mesaj

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak yeni yıl mesajı yayınladı.

Başkan Bayrak mesajında 2017 yılını geride bıraktığımız şu günlerde 2018 yılını, umut ve heyecanla karşılıyoruz.

İlimizin ve ülkemizin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması için 2017 yılını oldukça yoğun geçirdik. Adı Sakarya olan her konuyla ilgilenmenin gayreti içinde olduk. İlimiz ve Ülkemizin kalkınması için doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek her konu ve gelişmeyi Sakarya Müteahhitler Birliği olarak yakından takip ettik. Sektörümüzün yaşadığı onca olumsuzluğa rağmen, üretimimizi sürdürdük. Ekonomimizin olumsuz etkilenmemesi için istihdama katkı vermeye devam ettik.

2018 yılında da; Üyelerimize yerinde ve zamanında etkin hizmet verme noktasında, birliğimizin kurumsal kapasitesinin geliştirilmesi, İlimizde ve Ülkemizde girişimciliğin desteklenmesi ve üyelerimizin daha ileri hedeflere yönelmelerine dönük çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. Yine üreteceğiz, yine ekonomiye katkı vereceğiz.

Unutulmasın ki her yenilik yeni bir umuttur. Bu inançla 2018 yılını bizler de herkes gibi coşkuyla, mutlulukla ve heyecanla karşılıyoruz. 2018 yılında toplumumuzun huzur, barış ve kardeşliğinin pekişmesini gönülden dilediğimiz gibi tüm insanların yeni yılını sağlık ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum.

29 Ara 2017 - 15:18 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.